Çikolatalı Pasta

178

PIC09740.JPGMalzemeler:
Kek için: 4 adet yumurta, 1 bardak pudra şekeri, 1/2 su bardağı un, 1 çorba kaşığı kakao, 1 paket vanilya
Krema için: 250 gram margarin, 250 gram pudra şekeri, 1 paket vanilya, 1 kahve fincanı ılık süt

Yapılışı:
Krema: Yağı elle yumuşatın. Pudra şekeri ve vanilyayı ilave edin. Krem gibi oluncaya kadar karıştırın. Sütü azar azar karışıma ilave edip karıştırın.
Pasta: Vanilya, şeker ve yumurtayı yoğurt gibi oluncaya kadar çırpın. Unu kakao ile karıştırdıktan sonra yumurtalı karışıma ilave edip karıştırın.Yuvarlak kek kalıbını hafif yağlayın ve karışımı dökün.Orta hararet­li fırında pişirin. Pişen keki ortadan ikiye ayırın. Parçalardan birinin üzerine hazırladığınız kakaolu kremayı sürün diğer parçayıda üzerine kapatın. Kalan kremayı üstüne ve tüm kenarlarına sürün. Pastanızın üzerini rendelenmiş çikolata ile süsleyin. Buzdolabında 2-3 saat dinlendirdikten sonra dilimleyerek servis edin.
Afiyet olsun.